Vill du göra botox i Växjö?

Letar du efter ett ställe som erbjuder botox i Växjö? Du som vill göra botox i Växjö, du kan vända dig till Tore Nilsson och Växjö Medical Center. Botox i sig är en injektionsbehandling. Den används ofta för att minska fina linjer och rynkor samt att den även används för att göra läpparna större. Botox fungerar även för:

  • Motverka svettning
  • Motverka tandgnissel
  • Motverka huvudvärk

I Växjö kan du få botox mot rynkor

Om du vill göra botox i Växjö mot rynkor, så kan du som sagt vända dig till Tore Nilsson och Växjö Medical Center. De rynkor som får bäst effekt, det är de som kallas för mimikryrynkor. Dessa är de som sitter mellan ögonbryn, de horisontella rynkorna i pannan och de små rynkorna runt ögonen som även kallas kråksparkar.

När det gäller andra rynkor, så behandlas de bäst med hjälp av Restylane. Det går att kombinera Botox och Restylane-behandlingarna.

Många behandlingar hos Växjö Medical Center

Hos Växjö Medical Center kan du hitta en mängd olika behandlingar. Bland annat har de olika behandlingar för ansiktet. Det finns även hårborttagning samt att de även har flera bra hudbehandlingar. Det finns också flera behandlingar för kroppen.

När det gäller deras hudbehandlingar så har du bland annat hudföryngring, kärllaser, behandling mot pigmentfläckar och hjälp mot Rosacea. När det gäller deras kroppsbehandlingar så har de body sculpting, behandling av ådernät och mycket mer.

Oavsett vad för slags behandling du behöver ha av din kropp eller hud, så kan det vara tryggt att vända dig till detta center.