Smart att välja epoxigolv

Epoxigolv är ett bra val. Att välja ett epoxigolv till er verksamhet kan vara smart eftersom det är lättskött men hållbart. Egenskaperna detta golv har gör att det passar bra inom tunga industrier till exempel. Man lägger då epoxigolvet direkt på betongen. Det går att välja mellan olika färger och strukturer. Det som utmärker detta golv är bland annat:

  • Dess tålighet
  • Dess flexibilitet
  • Ger starkt skydd
  • Har en lång hållbarhet

Golv med epoxi är ett smart val

Ett epoxigolv är som sagt mycket tåligt och kan passa bra för verksamheter med stor mekanisk påfrestning, verksamheter som sysslar med behandling av kemikalier eller våtutrymmen. Golvet i sig är även flexibelt och kan anpassas på olika sätt. Ni kan därmed få de egenskaper ni vill ha på golvet.

Epoxigolvet ger även ett starkt skydd samt att det har en mycket lång hållbarhet. En annan fördel med detta golv är att det kräver minimalt med skötsel. Det eftersom de är fogfria samt enkla att reparera. Det går även lätt att städa dem.

Hitta rätt epoxigolv

Om ni vill ha ett epoxigolv i er industri eller verksamhet, så kan ni med fördel vända er till PEA FOGFRIA GOLV AB. Detta företag har många års erfarenhet av branschen med beläggning av fogfria golv för industrier och privatpersoner. Hos dem finns det även andra bra golv att välja på. Bland annat akrylgolv och polyuretangolv. Deras industrigolv är att bra kvalitet och ger en optimal, hållbar lösning. Om ni vill veta mer om deras olika golv, besök då gärna deras hemsida, eller ta kontakt med dem direkt.