Smidigt med en transportvagn

Med en transportvagn kan du transportera olika saker. Du som behöver en bra transportvagn, du kan kolla in de som finns hos GBD Lagersystem. Hos dem kan du hitta transportvagnar i aluminium. Dessa passar perfekt för materialhantering av olika slag. De kan hjälpa dig att bygga din vagn så som du vill ha den. De har allt från enkla vagnar att flytta material med till mer avancerade lösningar samt även elektriskt drivna vagnar.

Välj mellan olika transportvagnar

När du ska ha en transportvagn, så kan det vara bra att veta vad det är du ska ha den till. Det finns nämligen många varianter av transportvagnar att välja på. Om de vagnar som finns inne inte passar de behov du har, så kan du få hjälp att bygga en som gör det. Bland annat går det att anpassa dessa detaljer:

  • Höjd
  • Utseende
  • Bredd
  • Lastkapacitet

Samt att det även går att anpassa andra avgörande detaljer på vagnen. Detta är möjligt tack vare deras flexibla och robusta aluminiumsystem Easysae ®.

Bra vagn att transportera med

Hos GBD Lagersystem kan du alltså få tag på den perfekta transportvagnen. Men de har även en hel del annat du kan behöva ha. Hos dem hittar du bland annat olika lagerlösningar och lagersystem. Du kan hos dem få hjälp med lagerinredning samt även hitta smarta rullbanor, utdragsenheter, materialställ samt en hel del annat. Är du intresserad av att se hela deras sortiment, så har de en riktigt bra hemsida du kan kolla in. Du kan även ta kontakt med dem direkt.